Makita

Makita Electric Works tika dibināts 1915. gada martā, kā motoru un transformatoru tirdzniecības un remonta uzņēmums. Tagad uzņēmums MAKITA nodarbina vairāk kā astoņus tūkstošus darbinieku. Uzņēmumam ir 19 pārstāvniecības Japānā un 39 tirdzniecības pārstāvniecības ārvalstīs (ASV, Meksika, Kanāda, Brazīlija, Argentīna, Čīle, Lielbritānija, Francija, Vācija, Šveice, Itālija, Nīderlande, Beļģija, Austrija, Polija, Ungārija, Čehija, Rumānija, Spānija, Grieķija, Somija, Igaunija, Singapūra, Taivāna, Ķīna, Koreja, Arābu Emirāti, Austrālija un Jaunzēlande). Septiņās ārvalstīs esošajās pārstāvniecībās (ASV, Kanāda, Brazīlija, Lielbritānija, Vācija, Rumānija un Ķīna) tiek arī ražoti MAKITA instrumenti.

MAKITA korporācijas uzdevums — kļūt par pasaulē labākajiem elektrisko instrumentu ražotājiem. MAKITA instrumenti paredzēti profesionāļiem — tie ir augstākās kvalitātes vai augstas kvalitātes elektriskie instrumenti. Starp ražotajiem instrumentiem ir akumulatora instrumenti, kokapstrādes iekārtas, pneimatiskie un dārza darbiem paredzētie instrumenti. Visu šo instrumentu mērķis — atvieglot jūsu dzīvi. Lai uzlabotu MAKITA instrumentu lietotāju darba vidi, sākām ražot ekoloģiskus instrumentus ar putekļu nosūkšanu, klusas urbjmašīnas un instrumentus ar zemu vibrāciju.

MAKITA instrumentu garantijas noteikumi

1. MAKITA instrumentiem nodrošina 36 mēnešu garantiju (akumulatora instrumentiem — 12 mēnešus), skaitot no pārdošanas datuma. Garantija attiecas uz bojājumiem, kas radušies ražotāja vainas dēļ.

2. Garantijas apkalpošana netiek veikta, ja nav iesniegts garantijas talons. Garantijas talons, kurā nav aizpildīta visa nepieciešamā informācija vai trūkst pārdevēja paraksts, tiek uzskatīts par spēkā neesošu.

3. Instrumentiem, kas tiek lietoti profesionālā darbībā, ir jāveic instrumenta apkope ik pēc 3 mēnešiem vai saskaņā ar ražotāja rekomendācijām.

4. Garantijas remonts netiek veikts, ja:

  • instruments tiek lietots, neņemot vērā ekspluatācijas noteikumus, kas noteikti instrukcijā; 
  • instruments ir mehāniski vai citādi bojāts; 
  • bojājums radies pārāk augsta sprieguma vai tā kāpumu dēļ (klienta vainas dēļ vai ne klienta vainas dēļ); 
  • instruments tiek lietots neatbilstoši ražotāja noteiktiem mērķiem; 
  • dabiska detaļu nolietošanās (instrumentu oglītes, vadi, akumulatori, savienojumi, instrumentu turētāji u. c.); 
  • bojājumi, ko izraisījis ūdens, putekļi vai citas kaitīgas vielas; 
  • bojājumi, kurus radījušas dabas katastrofas (zibens, plūdi u. tml.); 
  • instrumenta pārslodzes dēļ; 
  • bojājumiem, kas radušies izmantojot materiālus vai rezerves daļas, kuras nav oriģinālas vai kuras MAKITA nerekomendē; 
  • ja instrumenta remonts nav veikts MAKITA autorizētos apkalpošanas centros; 
  • instrumenta konstrukcija un parametri ir patvaļīgi izmainīti; 
  • laicīgi neveicot obligātas profilaktiskās apkopes darbus. 

MAKITA instrumentu remonts

SIA „Gitana tehniskais nodrošinājums” jau daudzus gadus ir MAKITA autorizēts servisa pārstāvis Latvijā. Tas nozīmē, ka jūsu MAKITA instrumenta remontu veiks īpaši apmācīti augstas kvalifikācijas instrumentu servisa meistari.

Daudz instrumentu rezerves daļu ir servisa noliktavā, bet rezerves daļas, kuras neatrodas uz vietas, tiek pasūtītas no ražotāja 2–3 reizes nedēļā.

Profesionāli instrumentu servisa meistari noteiks bojājumu, ieteiks, veiks profilaktisko apkopi vai salabos bojāto ierīci gan garantijas termiņā, gan arī pēc garantijas termiņa beigām vai tad, ja ir bojājums, kurš neatbilst garantijas noteikumiem.

MAKITA 36V Litija jonu (Li-Ion) akumulatora instrumenti

MAKITA akumulatora 18 V instrumenti dārzam

MAKITA AVT — antivibrācijas tehnoloģija

Universāli MAKITA instrumenti TM3000, BTM50