SEGWAY robota zāles pļāvēja izvēles gids

Izvēlieties jūsu vajadzībām atbilstošu Segway Navimow! 

Domas par zāles pļaušanu izraisa īgnumu, taču vēlaties veselīgu un perfektu zālienu? Piedāvājam jums izeju – viedos un lielu ažiotāžu dārza tehnikas nozarē sacēlušos Segway Navimow zāliena pļaušanas robotus, kuriem nav kontūras kabeļu, taču zāles pļaušanas darbus tie veic nevainojami! Izbaudiet brīvo laiku vai iecienītu nodarbi, bet viedo palīgu norīkojiet darbam, lai atbilstoši parūpējas par jūsu dārzu. 

Iepriekšējos ierakstos jau iepazināties ar īpašajiem zāliena robotiem Segway Navimow, kuru darbība ir īpaši klusa. Zāliena robots un stacija pieņem GPS signālus no pavadoņiem – tāda vienlaicīgi veikta datu analīze nodrošina robota atrašanās vietas noteikšanu pat ar 2 cm precizitāti.    

Lai izvēlētos sev piemērotu zāliena robotu Segway Navimow, aicinām vērsties pie SIA „Gitana tehniskais nodrošinājums” speciālistiem, kuri Jums sniegs konsultāciju un rekomendēs Jums piemērotu robotu.


SEGWAY zāles pļaušanas robots

Navimow H500E

Navimow H800E

Navimow H1500E

Navimow H3000E

Navimow i180E

Rekomendējamais zāles pļaušanas apmērs

500 m2

800 m2

1500 m2

3000 m2

800 m2

Pļaušanas augstums

30–60 mm

30–60 mm

30–60 mm

30–60 mm

20–60 mm

Pļaušanas platums

210 mm

210 mm

210 mm

210 mm

180 mm

Litija jonu akumulatora tilpums

5,2 Ah

5,2 Ah

7,8 Ah

10,4 Ah

5,1 Ah

Virtuālā robeža

+

+

+

+

+

Plānojamais pļaušanas maršruts

+

+

+

+

+

Automātiska uzlāde

+

+

+

+

+

BladeHalt

+

+

+

+

-

Malu pļaušana

+

+

+

+

+

Wifi +++++
4G-Bezmaksas 1 gaduBezmaksas 1 gaduBezmaksas 3 gadus

Iegādāties papildus.

Bezmaksas 1 gadu

Vadība ar mobilo lietotni +++++
Pļaušanas augstuma vadīšana ar mobilo lietotni ++++Mehāniska regulēšana
GPS izsardzība pret zādzību-+++-
Maksimālais slīpums45 % 45 % 45 % 45 % 30 %
Troksnis54 db(A) 54 db(A) 54 db(A) 54 db(A) 58 db(A)
Aizsardzība no ūdens IPX6IPX6IPX6IPX6IPX6
Ultraskaņas atpazīšanas sensors ---+-
Iespējama autonoma kartes izveidošana----+
Kartes attēla atmiņa----+
EdgeSense malu pļaušanas funkcija----+

Visi šie Segway Navimow zāles pļaušanas robota modeļi gudri kustas pa zālienu, pļaujamajā platībā neatstāj pļaušanas līnijas vai zīmes, viegli atrod ceļu uzlādes stacijas virzienā. Vērts pieminēt arī to, ka trokšņa līmenis zāles pļāvējā samazināts līdz tikko dzirdamiem 54 decibeliem – tāda skaņa salīdzināma ar standarta elektrisko zobu birsti.  

Runājot par papildu drošību, visiem Navimow modeļiem, izņemot i108E, ir BladeHalt sensors, kas aptur zāles pļāvēja asmeņus, ja objekts saskaras ar sensora daļu, tāpat zāles pļāvēji ir ūdensizturīgi saskaņā ar IPX6 standartu, tāpēc tos iespējams bez satraukuma noskalot ar visparastāko dārza šļūteni.    

Iegādājoties zāles pļaušana robotu, tā uzstādīšanu iesakām uzticēt SIA „Gitana tehniskais nodrošinājums” servisa speciālistiem – tādā veidā jūsu zāles pļaušanas robota nevainojama darbība un zāles pļaušana būs garantēta. Lai sasniegtu labāko pļaušanas pieredzi, iesakām iegādāties VisionFence vizuālās atpazīšanas sensoru (Navimow H3000EVF un Navimov i108E modeļos tas jau ir integrēts, i108E sērijā tam vēl ir papildu apgaismojums, tāpēc iespējams droši strādāt pat naktī), kurš precīzi atpazīs un apbrauks iespējamos šķēršļus, aizsargās jūsu īpašumu.  


Uzzināt vairāk par SEGWAY Navimow varat šeit

Saistītās preces

Citi ieraksti