Ļoti ierobežota daudzuma FLEX leņķa slīpmašīna LBE 125 18,0-EC + dāvana!

Akumulatora leņķa slīpmašīna FLEX LBE 125 18,0-EC/5,0 Set Limited Edition

Izmantojot transformācijas jaudu, FLEX LEX ražotāji radīja ko iespaidīgu – izstrādājumu, kuru neviens vēl nav redzējis un rokās nav turējis. Ar prieku paziņojam, ka simtajai jubilejai par godu izdota speciāla, īpaši jaudīga FLEX akumulatora leņķa slīpmašīna jau SIA „Gitana tehniskais nodrošinājums” noliktavā!

FLEX simtgadei par godu Maikls Vinters (Michael Winter) no „Heartbeat Racing” izsniedza savas automašīnas RED BEAST motora bloku, kurā slēpjas pat 4000 zirgspēku jauda, bet no šī motora tika izgatavots ierobežota daudzuma FLEX LBE 125 instrumenta korpuss. Tika izgatavotas tikai 1456 šādu instrumentu vienības!

Leņķa slīpmašīnai raksturīga liela jauda un neticama darba efektivitāte, pateicoties elektroniskās vadības sistēmai. Neņemot vērā apbrīnojamo jaudu, tas ir īpaši ērts instruments, kas sasniedz bezgala labus rezultātus.

Nepalaidiet garām iespēju un iegādājieties ierobežota daudzuma FLEX akumulatora leņķa slīpmašīnu, jo tas ir instruments, kurā slēpjas daudz vairāk, nekā varētu domāt.


Akumulatora leņķa slīpmašīna FLEX LBE 125 18,0-EC/5,0 Set Limited Edition


Dāvana – Leņķa slīpmašīnas rotaļlieta FLEX Nano Blocks

Iegādājoties FLEX leņķa slīpmašīnu, ar to kopā saņemsiet dāvanu – leņķa slīpmašīnas rotaļlietu, kura saliekama no klucīšiem.

*Dāvanu daudzums ir ierobežots.


Saistītās preces

Citi ieraksti