Ekskluzīvs BOSCH piedāvājums!

Ekskluzīva atlaide BOSCH leņķa slīpmašīnai un skrūvgriezim-urbjmašīnai 

Izsludinām īpašu akciju Bosch leņķa slīpmašīnai GWS 14-125 1400W un skrūvgriezim urbjmašīnai GSR 18V-45 2x2,0Ah. Atlaide instrumentiem ir spēkā līdz 28. februārim, tāpēc mudinām pasteigties un iegādāties kārotākos instrumentus par vēl pievilcīgāku cenu! 

Kompakts un izturīgs instruments, kas slīpē un griež metālu, betonu, ķieģeļus un flīzes. Slīpmašīna ar jaudīgu 1400 W motoru, kas ļauj strādāt ne tikai efektīvāk, bet arī produktīvāk. Instruments ir orientēts uz drošību, tāpēc ka tam ir KickBack Control funkcija, kura aizsargā no nulles sprieguma. 

Vieglas konstrukcijas, taču lielas jaudas skrūvgriezis–urbjmašīna bez oglītēm. Instruments ir komfortabls un izceļas ar ilgu darbības laiku, bet īsā galva un jostas āķis nodrošina ērtu vadību. Der visi Bosch Professional 18 V akumulatori un lādētāji. 



Bosch – profesionāls ražotājs, kas ar saviem izstrādājumiem un pakalpojumiem tiecas veicināt entuziasmu, uzlabot dzīves kvalitāti un saudzēt dabas resursus. Tas ir uzņēmums, kas nodrošina ne tikai augstāko kvalitāti un uzticamību, kā arī beznosacījumu drošību.  

Visiem Bosch instrumentiem ir piemērojama 24 mēn. garantija. Reģistrējot lapā https://www.bosch-professional.com/lv/lv/serviss/garantija/ 4 nedēļu laikā no instrumenta iegādāšanās, garantija pagarināma līdz 36 mēn. 

Saistītās preces

Citi ieraksti