Šo nedēļas nogali veltām tīrībai!

Aizmirstiet par putekļiem un netīrumiem 

Caur mājas logiem plūstošie saules stari izgaismo uz mēbelēm nosēdušos putekļus? Trūkst tīrīšanas līdzekļu, taču vēlaties mājas uzturēt kārtīgas? Tagad tā nav problēma, tāpēc ka SIA „Gitana tehniskais nodrošinājums” tiek pasludināta tīrības nedēļas nogale!  

No 12. maija līdz 14. maijam piemērosim pat līdz -15 % atlaidi atlasītajām tīrības precēm. Sortimentā atradīsiet mājsaimniecību un akumulatora putekļu sūcējus, gaisa attīrītājus, mazgāšanas birstes ar dažāda veida sariņiem, švammes, putekļu sūcējus robotus, automašīnu mazgāšanas līdzekļus, roku mazgāšanas pastas, papīru ruļļos, vienreizlietojamos cimdus un kombinezonus, kā arī citus tīrībai paredzētus līdzekļus.  


Tīrības nedēļas nogales preces atradīsiet šeit


Kā izmantot piedāvājumu?

Tīrības nedēļas nogales piedāvājuma preces atzīmētas ar „Supercena tikai internetā” atzīmi. Pirkuma cena norādīta jau ar atlaidi, tikai jāizvēlas prece**, kuru vēlaties iegādāties, no preču kataloga, tā jāieliek iepirkumu grozā un jāpāriet pie apmaksas.

*Atlaide piemērojama šo ražotāju precēm: Caramba, FLEX, FLEX Accessories, Honeywell, HusqvarnaMakita, Makita 40V Max XGT, Makita Accessories, Milwaukee, Nerta, Nilfisk, Plum, Portotecnica, RM Suttner, SerwoStockmeierTEMCA.

**Atlaide piemērojama tikai tām ne akcijas precēm, kas atrodas noliktavā.

Preču piegāde

Interneta veikalā iegādātās preces varat saņemt ar kurjeru uz jūsu norādīto adresi, saņemt Omniva pakomātā vai bez maksas saņemt SIA „Gitana tehniskais nodrošinājums” veikalā. Preces piegādāsim 3–4 darbadienu laikā.