Stahlwille

Uzņēmums Stahlwille darbojas no 1862. gada un specializējas augstas kvalitātes instrumentu ražošanā. Plaši pazīstams ar precīzām, augstas izturības un ilgmūžīgām uzgriežņu atslēgām, tirkšatslēgām, muciņām, dinamometriskajām atslēgām un to kalibrēšanas iekārtām.
Stahlwille nodrošina plašu instrumentu sortimentu, sākot no uzgriežņu atslēgām līdz speciālajiem instrumentiem, kas paredzēti autotransportam, aviācijai, elektrības spēkstaciju celtniecībai un kuģniecībai.

Viss instrumentu ražošanas process, no kalšanas līdz virsmas apstrādei, tiek veikts tikai Vācijā, lai saglabātu nevainojamu instrumentu kvalitāti.
Speciālas kalšanas tehnoloģijas sniedz tēraudam ideālu molekulāro struktūru, kura padara instrumentus stiprākus un pret dažādām slodzēm noturīgākus, virsma tiek pārklāta ar hromu, tā pasargājot tos no korozijas.
Stahlwille produkcija pozitīvi novērtēta vairāk kā 100 valstīs. Latvijā esam tiešais Stahlwille pārstāvis. Sazināmies bez starpnieku palīdzības un varam nodrošināt pilnu preču klāstu, vairāk nekā 4000 Stahlwille preču vienību par konkurētspējīgām cenām. Visās filiālēs mūsu speciālisti sniegs jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties jums atbilstošo instrumentu.
Mūsu servisā strādā sertificēti Stahlwille dinamometrisko atslēgu meistari, kuri pārbaudīs, saremontēs vai veiks kalibrāciju jūsu dinamometriskajai atslēgai.